Du vet väl att vi har Take away mat på restaurang Rosängen! Om ni är ett större sällskap så kan vi också köra ut maten till önskat ställe. Pris för avhämtning inklusive bröd och smör 80:-. Ring för mer info: 070 677 87 91

Mvh / Rickard Lidström Kökschef

Restaurang Rosängen

Lunchbuffé serveras helgfria vardagar 11.30-14.00
Tel: 019-24 67 85

I Restaurang Rosängen kan du njuta av god och nyttig äkta husmanskost. Råvarorna är utvalda med tanken på kvalité, miljö och närodling. Rosängens egenodlade ekologiska grödor finns också ofta med i menyn. Vi har en underbar trädgård att äta lunch i, med örtagård, äppellund och hästhagar som omgivning. Helgfria vardagar serveras flera rätter och det finns alltid soppa och ett vegetariskt alternativ, samt en stor generös salladsbuffé och flera sorters mjukt och hårt bröd. Det finns alltid en möjlighet att köpa med take away/matlådor.

Priser
Dagens lunch: 120 kr
Dagens soppa: 80 kr
Matlåda/Take away: 80 kr
Barn under 12 år: 5 kr/år
Presentkort: Köp 10 lunch (1 200 kr) du får en lunch på köpet.
Salladsbuffé, bröd samt kaffe/kaka ingår i dagens lunch/soppa.
Med reservation för ändringar & slutförsäljning

Fri parkering
Hitta hit…

Kontakta oss 019-24 67 85 e-post: info@rosangen.se

För bokning av fester/arrangemang kontakta Eztrad på 019-24 00 77

Dagens Lunch

Vecka 28

Kära gäster
Vi är tacksamma att ni stöttar oss under denna period. Ni vet att ni kan både äta här och take away. Vi fixar även utkörning. Take away 80:-/person inklusive sallad smör och bröd. Kontakta Rickard Lidström för mer information: 070 677 87 91

Måndag
Kycklingfilé a´la Italien potatisgratäng med basilika/soltorkade tomater kall örtsås
Fiskgratäng med smulad tacochips
Grönsaksgratäng med grillade tomater
Dagens soppor
Dagens pasta

Tisdag
Raggmunk med fläsk & lingon alt. löksås
Stekt fisk med tartarsås
Frittata med svampsås
Dagens soppor
Dagens pasta

Onsdag
Nötstek med klassiska tillbehör
Stekt fisk med remouladsås
Lasagne med quornfärs & fetaost
Dagens soppor
Dagens pasta

Torsdag
Ungersk gulaschgryta med kall syrlig crème
Ugnsbakad fyllda fiskfiléer med räkor/chili och currypicklescrème
Morotsbiffar med fetaost & kall örtsås
Dagens soppor
Dagens pasta

Fredag
Helstekt fläskfilé penslad med hickoryglaze
Pankopanerad fisk på bädd med smörstekt broccoli och vitvinssås
Panerad sellerischnitzel & aioli
Dagens soppor
Dagens pasta