Våra enheter

Ateljé/Butik
I ateljésalen finns en avdelning med diverse textilier, stort strykbord och symaskiner med tillbehör. Långbordet i salen är till för måleri, dekoration, decoupage och annat konstskapande…(läs mer)

IT/Service
Pröva din förmåga till stillasittande arbete med inslag av finmotoriska moment.
Även din koncentrationsförmåga sätts på prov. Möjlighet att anpassa den fysiska miljön med höj och sänkbara skrivbord och ergonomiska hjälpmedel finns…(läs mer)

Park
Arbete med parkskötsel innebär både renhållning vid vägar, soptömning, gräsklippning, underhåll av markunderlag vid lekparker. Vi tar även hand om en del grillplatser där vi förser dessa med ved…(läs mer)

Snickeri
På snickeriet har du möjlighet att lära dig att arbeta med olika snickerimaskiner och olika verktyg för användning inom snickeri/Bygg. Vi erbjuder också arbetsmoment inom olika snickeriarbeten…(läs mer)

Trädgård
I trädgården finns ca ett tunnland grönsaksland och tre kallväxthus, grödorna som odlas är ex: potatis, majs, bönor, tomater, gurkor och paprikor mm. Vissa grödor sås på plats, medan andra sås i växthusen redan i mars för att sedan planteras ut. En stor örtagård finns också, samt ett litet gjuteri…(läs mer)

Restaurang/Konferens
I restaurangen serveras mat och fika till Miljövårdscentrums verksamhet och externa gäster. Det är öppet för allmänheten på vardagar under lunchtid. Våra konferensgäster äter lunch i restaurangen. Det erbjuds också catering, olika bufféer…(läs mer)