“Ett växthus för människor & miljö” 

Rosängen är en verksamhet som drivs i formen av arbetsintegrerat socialt företag. I verksamheten pågår arbetsrehabilitering.

Verksamheten har funnits sedan 1991 och drivs som ett personalkooperativ sedan 2001. På Rosängen pågår en arbetsrehabilitering för unga vuxna och vuxna. Det kan vara en person som i sitt yrkesliv skadat sig, varit sjukskriven en tid och nu behöver prova på olika arbetsuppgifter med professionell handledning. Vi hoppas att du ska mötas av en naturskön miljö i en varm atmosfär. Vi samverkar med bl.a. Örebro kommun, Arbetsförmedlingen samt Försäkringskassan. Verksamhetens mål är att ständigt utveckla våra olika enheter, kunna erbjuda personer en tryggad anställning.

Rosängen är ett arbetsintegrerade socialt företag som är certifierat i SKOOPI enligt den gemensamma branschstandarden hos SIS, (Svenska Institutet för Standarder). Vi tar vårt ansvar på stort allvar för att göra nytta i samhället, återinvesterar vinsten i företaget och integrerar människor i riktiga jobb och i samhället.

På området möter du följande arbetsenheter:

Kontakta oss
Tel: 019-24 67 80
e-post: info@rosangen.se
Hitta hit…