Rosängen söker en kock!

Är du en person som brinner för människor och matlagning? Vill du arbeta i en vacker och kreativ miljö? Rosängen är ett socialt företag med människan och god kvalité som förtecken, vackert beläget mellan Ladugårdsängen och Glomman, Adolfsberg. Vi söker en kock som vill arbeta dagtid, kväll och helg. Vi arbetar med luncher vardagar, catering, beställningar till fest och bröllop mm. Du kommer att samarbeta vid framtagning av menyer, beställningar mm. Vi ser gärna att du har bred erfarenhet av kockyrket som arbete i varm-och kallkök samt specialkost. 

Arbetsrehabilitering

Rosängen är en verksamhet som drivs i formen av arbetsintegrerat socialt företag. I verksamheten pågår arbetsrehabilitering.

Restaurang

I Restaurangen kan du njuta av god och nyttig husmanskost. Råvarorna är utvalda med tanken på kvalité, miljö och närodling.

Konferens

I en ”lantidyll i stadsmiljö” erbjuder vi vackra lokaler omgiven av en fantastisk miljö. Vi kan erbjuda fem konferenslokaler.

Boende

Rosängens Bed & Breakfast & stugor ligger ca 3 km söder om city med närhet till grönområden. 

Gårdsbutik

Rosängens Gårdsbutik hittar du mitt emot restaurangen och konferensen! Väl värt ett besök!

Tjänster

Rosängen erbjuder följande tjänster till privatpersoner och företag!

Tack för idag?? Vilken service och vilken trevlig personal! Allt från killarna som öppnade dörren i morse när vi kom med all filmutrustning, kökschefen som fixade kaffe och smörgås, mannen som hjälpte till med skrivare, killen i trädgården som väntade med motorsågen tills vi filmat klart, tjejen i växthuset som lärde oss om basilika och tjejen i butiken med sitt fina bemötande❤️ Lasse hjälpte oss från början med bokning osv men honom träffade vi aldrig så tack till honom med. Vi avslutade med en supergod lunch, Rosängen äger?
Kram från Pernilla, Jessica och Sofia
Hyresgästföreningen