Rosängen

Välj Rosängen och gör skillnad!

När du väljer att köpa varor och tjänster hos oss på Rosängen så är du med och bidrar till att skapa ett mervärde i samhället då vi är ett socialt företag vars syfte är att genom arbete och delaktighet integrera människor i samhälle och arbetsliv. Välj oss och gör skillnad. Rosängen “en plats för alla”.

Annika Dellevåg, VD

Arbetsrehabilitering
”Ett växthus för människor & miljö”
Rosängen är en verksamhet som drivs i formen av arbetsintegrerat socialt företag. I verksamheten pågår arbetsrehabilitering. Verksamheten har funnits sedan 1991 och drivs som ett personalkooperativ sedan 2001.
Läs mer
Restaurang
I vår restaurang kan du njuta av god och nyttig äkta husmanskost. Råvarorna är utvalda med tanken på kvalité, miljö och närodling. Rosängens egenodlade ekologiska grödor finns också ofta med i menyn.
Läs mer
Konferens
I en ”lantidyll i stadsmiljö” erbjuder vi vackra konferenslokaler omgiven av en fantastisk miljö. Vi kan erbjuda fem konferenslokaler i varierande storlek. Du äter en god lunch från vår restaurang och fikar med bröd från vårt eget bageri.
Läs mer
Boende
Rosängen ligger ca 3 km söder om city med närhet till Örebro stadskärna. Det finns 6 rum och 3 stugor att hyra. Allt är i markplan med fri parkering alldeles utanför boendet. Du kan även ladda din bil på Rosängen.
Läs mer
Gårdsbutik
Vill du besöka en mysig gårdsbutik så ska du titta in till oss när du kommer till Rosängen, här hittar du superfina, unika handgjorda varor som tillverkas i Rosängens ateljé.
Läs mer
Cyklar
I samarbete med ÖBO så säljer vi begagnade cyklar till vettigt pris! Vi säljer också begagnade reservdelar till cyklar. Samtliga cyklar säljs i befintligt skick. Cyklarna är genomgångna och kontrollerade.
Läs mer
Föregående bild
Nästa bild

Övriga tjänster

Ateljé

Sömnadsarbete t.ex. lagning & ändring av kläder. Nysömnad t.ex. gardiner, kuddar. (gäller ej klädsömnad).

Kontakt
019-24 67 80

IT

Service och uppdatering av Windowsbaserade datorer. Nyinstallation och av och program, operativsystem m.m

Kontakt
019-24 67 80

Park

Städning av grönområde. Slyröjning. och gräsklippning. Ogräsrensning mm. (gäller ej privatpersoner).

Kontakt
019-24 67 80

“Tack för idag! Vilken service och vilken trevlig personal! Allt från killarna som öppnade dörren i morse när vi kom med all filmutrustning, kökschefen som fixade kaffe och smörgås, mannen som hjälpte till med skrivare, killen i trädgården som väntade med motorsågen tills vi filmat klart, tjejen i växthuset som lärde oss om basilika och tjejen i butiken med sitt fina bemötande❤️ Lasse hjälpte oss från början med bokning osv men honom träffade vi aldrig så tack till honom med. Vi avslutade med en supergod lunch, Rosängen äger?.”
Kram från Pernilla, Jessica och Sofia
Hyresgästföreningen

Anmäl din frånvaro här!

Du som är inskriven på Rosängen kan göra din frånvaroanmälan här. OBS! Glöm inte att skriva orsaken till din frånvaro i fältet meddelande.